Jaarvergadering 2020

Jaarvergadering 2020

Na maanden niets te hebben gehoord via dit krentje, weer een teken van leven van onze mooie Fietsclub : TWC de Barkruk. In 2020 bestaat onze club “officieus” 25 jaar!!
Een hele mooie mijlpaal om er weer een mooi en vooral veilig! fietsseizoen van te maken. En zeker om verder te gaan in de toekomst. Op Zaterdag  8 februari hadden de leden van de Barkruk hun jaarlijkse  vergadering. Allerlei aspecten kwamen natuurlijk wederom voorbij. De Krukken fietsen natuurlijk  “gewoon” door in de wintermaanden. ( nou ja Winter hebben we niet gehad) Actief waren ze in de bossen met hun ATB fietsen, Cyclocross fietsen, in de sport hal op de spinning fiets of wat dan ook. Alles wordt uit de kast gehaald, om toch weer fit aan het nieuw wegseizoen te beginnen.
Dit wegseizoen staat al spoedig voor de deur: Net als andere jaren is de seizoenstart op de 1e zondag van Maart: dit jaar dus op al op 1 Maart! Wat tevens te sprake kwam tijdens de vergadering: staan de krukken open voor Dames binnen de club om mee te gaan fietsen/ Er kwam een volmondige JA op deze vraag.

Afgelopen seizoen heeft de echtgenote van Pi  Air Rebellin reeds geproefd van de gezellige sfeer binnen de club. (Helaas was dit maar eenmalig.)

Dus Meterikse Dames: heb je een Racefiets ( in goede staat) , een fietstenue en zin om eens een rondje met ons te fietsen, waarom niet? Er zijn reeds enkele Meterikse dames in het bos en zelfs op de weg aan het fietsen. Mocht je interesse hebben, kom gezellig met ons een ronde maken. En hoe eerder jullie aan sluiten in Maart,  des te gemakkelijker ( dit geld ook voor de mannen) je conditie opbouwt voor de rest van het seizoen. Sla jullie (dames) handen ineen en komt dat  zien op 1 Maart. En wij helpen jullie verder.

En natuurlijk, mochten er nog meer fietsende Meterikkers zich eenzaam voelen en je zou eens in club verband willen komen fietsen? De deur staat open.

Dan nog even ver voorruit kijken:
Ieder jaar wordt er door de leden Kami Kaze en Janucula Petrovska een afsluitingsweekend van het seizoen georganiseerd. Dit jaar gaan we dus voor de 25 e keer, bestemming zal zijn Enschede. Dit is in het eerste volle weekend van September.

Ook kwam aan de orde dat ons trouw lid Kami Kaze afscheid neemt als secretaris van onze club. Kami Kaze, Heel erg bedankt voor alle energie die je in deze club gestopt hebt. Jij was er bij van het prille begin. ( Kami Kazi stopt zeker niet als lid van de club).
Een waardig opvolger hebben we ook al gevonden: Obelisk! Hij zal de taken van Kami Kaze op zich nemen. Obelisk bedankt dat je voor de club klaar wilt staan!

Dan een laatste vermelding:
Na dit seizoen heeft de club er weer 5 jaar opzitten met hun huidige tenue. Dat houd in, dat  er vanaf volgend jaar ( 2021)  hopelijk weer in een nieuw tenue gefietst kan gaan worden. Dit jaar zullen de leden dus weer  op zoek gaan naar sponsoren, om het volgend seizoen weer in het nieuw de weg/bos in te kunnen.

Laten we er weer met z`n allen een veilig en mooi seizoen van gaan maken.

Tot 1 Maart.

Prettige Carnaval; Alaaf!

Reacties zijn gesloten.